Bingo spelen

Geplaatst op: 10-04-2013

Ken je de nieuwste online rage al? Het is een spelletje en je kent het ongetwijfeld. Maar dan als duffe tijdsbesteding van je tante of oma. We hebben het natuurlijk over Bingo! Jazeker, het spelletje dat je kent van de uitgaans avond die tante of oma. Maar nu eens niet in een buurthuis, maar lekker makkelijk online bingo spelen vanachter je computer of tablet! Dat maakt het ineens heel anders spelen he!

Online Bingo

Online bingo is namelijk heel anders. Anders dan andere spelletjes waar je iets bij kunt winnen, zoals bij een online gokkast (bv: http://www.onlinegokkast.com/) uit de speelhal of vergelijkbare casino games, is bingo echter nog altijd een heel sociaal spel. Natuurlijk is het spelletje nog altijd het middelpunt. Je krijgt een of meerdere kaarten, waarop je cijfers moet afstrepen die een voor een worden getrokken door een machine. Degene die als eerste een rij of hele kaart heeft weggestreept kan Bingo roepen en heeft gewonnen. Dit is online precies hetzelfde. Wat het online spelen anders maakt is dat je nu altijd op ieder moment van de dag kunt spelen en in je eigen omgeving. Niks geen rokerige zaal, maar lekker thuis op de bank. Of waar je maar wil!

Diverse bingo aanbieders

Aanbieders als Bingolot, Mariabingo en bingocams hebben de speelomgeving zo ontworpen dat je ook kunt chatten met je medespelers. Het is dus net zo gezellig bingo spelen als de offline variant. En bij bingocams kun je ook nog eens de winnaar bekijken via z'n webcam, wat soms tot hilarische beelden zorgt. Het is echt lachen. En zeker een keer een kijkje waard. Het online spelen van bingo kan net als een online gokkasten of krasloten spelletje ook gratis. Je kunt dan niks echt winnen, maar het geeft je wel een goed inzicht in hoe het werkt en hoe gezellig het wel niet is. Probeer een van de volgende aanbieders en je profiteerd ook nog eens van een leuke welkomst bonus.