Dames kleding met korting

Geplaatst op: 19-06-2013

Je kent het spreekwoord wel: kleren maken de man (en de vrouw). Het dragen van mooie kleding is belangrijk, want je voelt je mooi en zelfverzekerd wanneer je de juiste outfit draagt. Wanneer je mee wilt gaan met alle trends, dan kunnen de kosten van kleding vrij hoog op lopen. Elk seizoen zijn er immers weer nieuwe trends te vinden. Gelukkig kun je ook kleding met korting kopen. Je betaalt minder, en je kunt dus voor hetzelfde geld méér items kopen. Koop je kleding met korting en vul die kast!


Hoe koop je kleding met korting

Er zijn verschillende manieren waarop je kleding met korting kunt kopen. Wij hebben enkele manieren op een rijtje gezet zodat jij er hip en fashionable bij kunt lopen voor weinig geld!

  • Tweedehands kleding: je hebt vast wel eens een miskoop gedaan. Het shirtje bleek toch te groot of de schoenen zijn toch wat aan de kleine kant. Bij veel mensen gebeurt dit regelmatig, en zij zetten alles op marktplaats voor een zeer vriendelijke prijsje. Vaak zitten de kaartjes er nog aan!
     
  • Cashback websites: vind je het maar niets om tweedehands kleding te kopen? Dan kun je ook nieuwe kleding met korting kopen. Dit kan via cashback websites. Je registreert je op een dergelijke website, je gaat via een speciale link naar je favo webshop en plaatst je order. Wanneer je de order hebt betaald, wordt er een bepaald percentage op je cashback account gezet. Je verdient dus geld door kleding te kopen. Ideaal!
     
  • Kortingscode websites: tegenwoordig vind je van praktisch elke webshop wel een kortingscode. Google “shopnaam” + kortingscode, en je krijgt tig hits met kortingscodes. Vaak betaal je zo geen verzendkosten of krijg je een bepaald percentage korting op je aankopen.
     
  • Wacht de sale af: Als je maar lang genoeg wacht, wordt alles vanzelf goedkoop. De collectie van vorig jaar gaat nu voor een habbekrats over de toonbank, dus vergeet niet de oude collecties door te snuffelen. Vaak zijn de goede maten er al uit, maar het is goed mogelijk dat je nog nét wat leuke items tegenkomt in jouw maat.

Onedayfashiondeals.nl