Dress up game

Geplaatst op: 08-02-2013

Doe jij eigenlijk elk dag hetzelfde aan, draag je altijd die spijkerbroek die heerlijk zit of grijp je keer op keer terug naar die heerlijke coltrui? Dan is het nu tijd om deze gewoonte te door breken en fashionable door het leven te gaan. Wij bieden jouw meerdere tips om zo verrassender aan te kunnen kleden en daarna kan je ze uit proberen op onze dress up games. Je vind hier onder namelijk een leuke dress up game die met zorg geselecteerd is en je probeert je nieuwe combinatie gemakkelijk uit op dit model. Zo hoef jezelf niet helemaal uit en aan te kleden en kan je zo in een overzicht zien of het een leuke combo is.

De tips voor de nieuwe look:

  • Leg het item waar je altijd naar terug grijpt buiten hand bereik, stop hem in de was of zorg dat je er niet bij in de buurt kan komen. Zo kan jezelf bedwingen om niet terug te vallen.
  • Shinie, kies een kledingitem met glitters, 2013 is namelijk het jaar van de glitter en pailletten waarmee extra touch geeft aan je outfit.
  • Pumps, door te gaan voor een stijlvol paar hakken geef je een vrouwelijk draai aan je outfit. Buiten dat het erg leuk staat, krijg je er ook een vrouwelijker houding van.
  • Ochtend stress, zorg ervoor dat je kleren de avond van te voren al klaar legt dit zorgt er namelijk voor dat geen rare combinatie samenstelt in je ochtend stress.
  • Black is back, kan je geen leuke kleurige look samenstellen vandaag of staat je humeur er niet helemaal naar. Kies dan voor een zwarte outfit waarbij je verschillende stoffen met elkaar combineert, zo wordt het geen saaie combinatie.

Probeer het uit

Met deze game kan je combineerde outfit uitproberen, kijk of je zo voor de dag kan komen.