Hunks

Geplaatst op: 08-02-2013

Chace Crawford, Ian Harding, Ryan Reynolds, Ian Somerhalder en Chris Pine allemaal hunks die we natuurlijk niet achterwegen kunnen laten op dit meiden magazine. Het zijn allemaal mooie mannen die we kennen door de films waar in ze gespeeld hebben of de muziek die ze produceren. Als er een lekker hunk in een film of serie speelt dan zullen wij vrouwen eerder naar een serie of film kijken. Zo speelt Chace Crawford in de super bekende televisie serie Gossip Girl de rol van Nate Archibald. In deze televisie serie speelt Nate Archibald een van de hoofdrol spelers samen met zijn beste vriend Chuck Bass die ook niet mis is. En natuurlijk Serena van der Woodsen en Blair Waldorf als twee tegenspelers van deze twee hunks.

Bekend van Van Wilder en Pretty Little Liars zijn

In real life is Ryan Reynolds de vriend van Serena van der Woodsen, Blake Lively, die samen een prachtig koppel vormen. De hunk Ryan Reynolds kennen we van onder meer Two Guys, a Girl and a Pizza Place, The Amityville Horror, Hillside, Safe House en Van Wilder. Er zijn natuurlijk nog veel meer films waar in deze 36jarige hottie in heeft gespeeld. Naast deze opvallende hunk is Ian Harding een sublieme acteur die al meer interessante films en series op zijn naam heeft staan. Zo is Ian Harding begonnen met de film Adventureland waarna de films Deadtime stories en Love Other Drugs snel volgende. Na deze films heeft Ian Harding een gastrol vervuld in NCIS Los Angeles en nu is hij wekelijks te zien in nieuwe en geweldige serie Pretty Little Liars. Deze drama televisie series draait om vier vrouwelijk hoofdrol spelers die geterroriseerd worden door 'A'. In Pretty Little Liars vervuld Ian Harding de rol van Ezra Fitz de vriend van Aria.

Acteur in vele films en series is de hunk Chris Pine

En vanzelfsprekend laten we de acteur Chris Pine niet achter wegen. Chris Pine die beter bekend is als Levine, Tommy Chandler en Young Sam komt uit een echt acteurs gezin zo zijn zijn beide ouders en zusje ook actief in deze branche. Buiten dat Chris Pine bekend is uit de vele televisie series heeft hij ook meerdere filmrollen vervuld in onder meer Star Trek, This Means War, Unstoppable en Rise of The Guardians. Alle top films die we zeker weleens gezien hebben sommige om het verhaal achter de film andere juist omdat Chris Pine in de films een rol speelt. Of course zijn er nog veel meer hunks te vinden in de film wereld ontdek ze allemaal hier op Pretty Girly Things online.