Celebs

Beroemdheden we kijken er naar op, willen beschikken over dezelfde talenten en zouden graag hun leven willen leiden. Er zijn vele verschillende beroemdheden op meerdere soorten vlakken, wij zullen ons specifiek richten op de vrouwelijke beroemdheden die iets goed doen voor de wereld en meer waarde bieden. Hierbij kan gedachten worden bekende vrouwen die goed kunnen zingen, die mode ontwerpen, goed kunnen sporten of juist kunnen acteren. Deze vrouwelijke beroemdheden zijn voor veel mensen een voorbeeld en zorgen voor vermaak of tijdverdrijf en een mooie outfit.

Vrouwelijke beroemdheden

De ontwikkelingen van deze vrouwelijke beroemdheden volgen wij op de voet waarbij we een artikel schrijven naar aanleiding van deze gebeurtenis. Denk bijvoorbeeld aan Hilmar Mulder de vrouw die hoofdredacteur is van bladen als Grazia, Viva, Marie Claire en Comsopolitan. Hiermee bied ze heel veel vrouwen in Nederland tijdsverdrijf, tips en leuke prijzen. En natuurlijk komt Oprah gelijk bij je op als je denk aan vrouwen die toegevoegde waarde bieden aan de wereld en beroemd zijn. Deze Amerikaanse vrouw is bekend van het gelijknamig programma Oprah. Deze vrouw heeft een jeugd meegemaakt waarin vreselijke dingen zijn gebeurd op een wijze heeft ze dit kunnen om keren om nu een steun te zijn voor andere personen. In haar talkshow laat ze uiteenlopende personen en verhalen aanbod komen en bied ze deze personen hulp daarnaast geeft gehoor aan de problemen doordat het televisie komt.

Vrijwilligers werk en mode ontwerpers

Naast deze twee vrouwen zijn er natuurlijk nog vele meer die beroemd zijn en opvallen door de aspecten die ze ondernemen, zo zetten Olcay Gulsen een kledingmerk internationaal in de markt of Angelina Jolie die naast een goede actrice te zijn in meerdere films zich ook richt op vrijwilligers werk. Ook heeft deze vrouw verschillende kinderen geadopteerd waarmee ze laat zien dan ook deze kinderen een kans verdienen. Wil jij meer ontdekken over de vrouwelijke beroemdheden lees dan al onze blogs online.

Artikelen

Hunks

Categorie: Celebs / 08-02-2013 16:43

Chace Crawford, Ian Harding, Ryan Reynolds, Ian Somerhalder en Chris Pine allemaal hunks die we natuurlijk niet achterwegen kunnen laten op dit meiden magazine. Het zijn allemaal mooie mannen die we kennen door de films waar in ze gespeeld hebben of de muziek die ze produceren. Als er een lekker hunk in een film of serie speelt dan zullen wij

Lees meer...

Beroemde vrouwen kleding merken

Categorie: Celebs / 08-02-2013 16:38

Supertrash

Wie kent het kledingmerk Supertrash niet? Iedereen zal er wel ooit van gehoord hebben terwijl het een paar jaar geleden nog niet een bestond. Supertrash is een kledingmerk dat de laatste in opkomst is geweest en nu internationaal bekend is geworden. De vrouw die dit prachtige merk op richtte is Olcay Gulsen, een echte

Lees meer...