Health en Sport

Gezond eten, sporten en zorgen voor je lichaam het is allemaal belangrijk om lang te leven en er goed uit te blijven zien. Op Prettygirlythings.nl vind je alles omtrent health en sport waarmee jij er goed uit kan zien en waarmee jij goed voor je lichaam kan zorgen. Omtrent deze aspecten kan je denken aan interessante recepten, nieuwe sporten, lichaamsverzorging tips en sport tips voor thuis.

Gezond eten en sporten

Het is van groot belang om goed en gezond te eten om zo voor je lichaam te zorgen. Gezond eten zorgt ervoor dat je minder futloos bent en minder moe, je zal dus de dag in gaan met meer energie. Je zorgt niet alleen voor je organen, maar ook zorg je ervoor dat je niet te dik zult worden waardoor je beschikt over een mooi figuur. Zo straal jij en beschikt je over meer energie. Naast het eten van gezonde voeding zoals fruit en groenten en niet te veel vet eten, is het ook goed om te sporten. Elke persoon dient namelijk elke dag te bewegen en dat het liefste in de frisse lucht. Hey, en het kan heel leuk zijn en zelfs gemakkelijk. Wist je dat seks een hele goede manier van bewegen is? Dan denk je heel anders over je standjes de volgende keer, dames!

Beweeg meer

Past sporten niet helemaal in je schema zorg dan dat je zoveel mogelijk beweegt, neem bijvoorbeeld de trap of ga met fiets naar het werk. Ook is het belangrijk om je huid en gezicht goed te verzorgen, haal je make up van je gezicht en reinig het goed. Smeer je daarnaast goed in met zonnebrand creme n de zomer en ook in de winter kan je lichaam wel wat extra verzorging gebruiken. Ontdek hier online meer over healthy om gaan met jouw body!

Artikelen

Gezond eten en drinken

Categorie: Health+en+Sport / 08-02-2013 16:39

Gezond eten het hoeft niet moeilijk te zijn, breng een beetje structuur aan in je eetpatroon door middel van de tips die wij jouw bieden. Hierbij kan je denken aan de vele tips die weleens heb gehoord maar je weet niet meer hoe het precies zat.

  • Variatie. Als je gezond wilt eten is het van belang om te gaan

    Lees meer...

Sporten om gezond te blijven

Categorie: Health+en+Sport / 08-02-2013 16:38

Gezondheid, het is toch wel het belangrijkste in je leven. Door gezond te zijn blijf je namelijk in leven en zal je langer leven. Leef je echter ongezond door te roken, slecht te eten en niet te sporten dat zal dit invloed hebben op je gezond en heeft dit zeker invloed op je verwachte leeftijd. Mocht je zo leven dat is nu een moment om gezond

Lees meer...