Sieraden accessoires

Geplaatst op: 08-02-2013

Het je outfit voor vandaag gisterenavond al klaar gelegd of heb je vanochtend in alle stress nog even snel een fashionable look uitgekozen? En ben je in al deze druk je accessoires niet vergeten. Accessoires maken namelijk je look helemaal af. Dat leuke sjaaltje geeft jou outfit namelijk niet iets meer touch en wat dacht van sieraden. Sieraden zijn vele soorten en modellen waardoor er voor iedereen wel mooie en leuke items zijn die gecombineerd kunnen worden met jouw eigen stijl.

Variatie in je sieraden

Hou je van afwisseling zowel in je outfit als in je accessoires kies dan voor de sieraden je kan afwisselen denk aan het merk Mi Moneda, Chunks en Pandora. Deze sieraden kan jezelf samenstellen. Het merk Chunks bestaat uit een armband van leer en vele verschillende chunks, dit zijn soort van munten met een knippertjes die je kan plaatsen op de armband. Je kan kiezen uit meerdere patronen, afbeeldingen en kleuren waarmee je eigen armband samen stelt. Of kies je liever voor een iets minder stoere armband met een elegant touch dan ga je voor Pandora. Die merk maakt armbanden waaraan bedels geschoven kunnen worden ook in deze bedels is er veel variatie te vinden het soort materiaal, de kleuren en afbeeldingen van de bedels.

Maak de combinatie

Niet alleen sieraden vallen onder de categorie accessoires ook de tassen, riemen en niet te vergeten sjaals vallen hieronder. Elke vrouw beschikt over een handtas die passend is bij haar stijl en dus aansluiten op de kleding die gedragen worden. Heb jij een tassen-tik dan heb je natuurlijk vele verschillende tassen en tasjes in je kast liggen, waarbij er altijd wel eentje bij je outfit past. Stel je accessoires op je look af en kom fashionable voor de dag.