Zigiz online spelletjes portaal

Geplaatst op: 14-03-2013

Spelletjes aanbieders zijn er enorm veel. Een aanbieder die ons is opgevallen door de vele leuke games is Zigiz. Het is een van de grootste game portalen van Nederland. Zigiz valt op omdat ze eigen games aanbieden en omdat je veel games tegen andere spelers kunt spelen. Daarnaast zijn de spellen gratis te spelen, maar als je wil ook met echte credits. In dat geval kun je ook echte prijzen winnen en worden de spelletjes nog spannender natuurlijk. En dit is echt iets unieks.

Gratis spelletjes uitproberen

Er zijn vele bekende spelletjes te vinden. Van kaartspelletjes tot puzzels en bordspelletjes. Bekende titels zijn  Bubble Up, Mahjong en Solitair. Sommige zijn singleplayer en sommige multiplayer. Maar altijd zijn de spelletjes gratis te spelen. Zo kun je lekker makkelijk je skills eerst aanscherpen. En op het moment dat je zin hebt je skills eens uit te testen kun je ook eens proberen om voor de echte prijzen te spelen.

Voor écht geld spelen, en échte prijzen winnen!

Het spelen met echte credits werkt net als met online bingo of gokkasten. Je registreerd een spelers account, stort wat geld en krijgt hier credits voor. Met deze credits kun je vervolgens spelen en zo je credit aantal vergroten. Heb je een aardig bedrag bij elkaar, dan kun je je natuurlijk ook weer laten uitbetalen. Enorm leuk natuurlijk, want je kunt zo enorm op gaan in het spelletje. Het spelen is daarnaast relaxend en geeft je even afleiding van de dagelijkse beslommeringen. Een echte aanrader dus om eens te proberen. Kijk bijvoorbeeld op de spelletjes website Spelletjes-nl voor Zigiz spelletjes online te spelen.